JoomlaLock.com All4Share.net

Végzettség

Egyetemi diploma

A Minőségbiztosítási Szakmérnök képzés eredményes befejezése után az okleveles mérnöki, mérnöki vagy üzemmérnöki oklevéllel rendelkező hallgatók az Óbudai Egyetem MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI SZAKMÉRNÖK oklevelét kapják.

A Minőségbiztosítási Szakember képzés eredményes befejezése után a nem okleveles mérnöki, mérnöki vagy üzemmérnöki oklevéllel rendelkező hallgatók az Óbudai Egyetem MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI SZAKEMBER oklevelét kapják.

EOQ MNB Minőségügyi Rendszermenedzser oklevélEOQ MNB TQM Menedzser oklevél

Az EOQ MNB által meghatározott feltételeknek megfelelő - az Óbudai Egyetem által kiállított Minőségbiztosítási Szakmérnök vagy Minőségbiztosítási Szakember oklevéllel rendelkező - szakmérnök illetve szakember kérheti a sikeres EOQ MNB írásbeli és szóbeli vizsga után az EOQ MNB regisztrációját a záróvizsga évében. A végzett szakmérnök illetve szakember a regisztráció után jogosult az EOQ MNB MINŐSÉGÜGYI RENDSZERMENEDZSER és/vagy EOQ MNB TQM MENEDZSER cím használatára.

A képzést 1999. decemberében az Európai Minőségügyi Szervezet (European Organaization for Quality - EOQ) Magyar Nemzeti Bizottságának Szakembertanúsítási Szakbizottsága EOQ Minőségügyi Rendszermenedzser képesítésre jogosító tanfolyamnak, majd 2006. januárjában EOQ TQM Menedzser képesítésre jogosító tanfolyamnak ismerte el.

Belépés